Participating Members

  • Vital MTB member sam.rodda.
    16045 sam.rodda. http://p.vitalmtb.com/photos/users/16045/avatar/c50_fb_picture_1069400472.jpg?1339111816 http://www.vitalmtb.com/community/sam-rodda,16045/all 06/07/12 1 1 8
  • Vital MTB member bturman
    109 bturman http://p.vitalmtb.com/photos/users/109/avatar/c50_twitter3_1382472127.jpg?1382471385 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/all 08/01/09 1152 92 5810 1055 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/setup 248 1082 2052 122 40

Vital Media Issue

Related:
Create New Tag

sam.rodda.

Vital MTB member sam.rodda.
16045 sam.rodda. http://p.vitalmtb.com/photos/users/16045/avatar/c50_fb_picture_1069400472.jpg?1339111816 http://www.vitalmtb.com/community/sam-rodda,16045/all 06/07/12 1 1 8

Posts: 2

Joined: 6/7/2012

Location: GBR

1/21/2014 8:49 AM

Hey, having an irritating problem here and I'd be very grateful if someone could help me out.

I am currently unable to view Vital hosted videos (i.e. not Youtube or Vimeo ones posted on here) or some other articles, notably the Jared Graves bike check that was posted recently.

Videos open on Mozilla Firefox as just a black box, the initializing icon appears for a second then it goes black. On Google Chrome I get to see the advert but when it's finished I just get a black box again. On Internet Explorer I just get a blank white box with a small icon at the top left corner (a small square with a black outline).

For the slideshow I just get a nice big blank white box on both Firefox and Chrome, but on Explorer there is an image saying, "Dear User, This content requires Adobe Flash Player." That's all, it doesn't give me a link to the Adobe website to download it like you'd expect.

Anyway, that's all the issues I am currently aware of on this site. Thanks for helping if you do.

bturman

Vital MTB member bturman
109 bturman http://p.vitalmtb.com/photos/users/109/avatar/c50_twitter3_1382472127.jpg?1382471385 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/all 08/01/09 1152 92 5810 1055 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/setup 248 1082 2052 122 40

Posts: 1330

Joined: 8/1/2009

Location: On The Road, CO USA

Administrator

1/24/2014 12:56 PM

Hey Sam,

It sounds like you're browsing on a PC, correct? If so, installing/updating your Flash player should fix the issue. You can do that here: http://www.adobe.com/go/getflash

Let us know if that works.

Like bikes? Hit Vital up on Instagram, Facebook, and Twitter.

sam.rodda.

Vital MTB member sam.rodda.
16045 sam.rodda. http://p.vitalmtb.com/photos/users/16045/avatar/c50_fb_picture_1069400472.jpg?1339111816 http://www.vitalmtb.com/community/sam-rodda,16045/all 06/07/12 1 1 8

Posts: 2

Joined: 6/7/2012

Location: GBR

1/24/2014 1:24 PM

Hey man,thanks for getting back to me.

I forgot to mention in the first post that I had tried installing the latest Flash player a few times already. Tried that again just out of shear hope, but still no better.