Participating Members

  • Vital MTB member aaronvitalmtb
    3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1
  • Vital MTB member kidwoo
    316 kidwoo http://p.vitalmtb.com/photos/users/316/avatar/c50_fastesttoilet_1403751711.jpg?1403751102 http://www.vitalmtb.com/community/kidwoo,316/all 08/03/09 5 36 8 3 180 617 2 2

Trouble watching vital hosted videos

Related:
Create New Tag

kidwoo

Vital MTB member kidwoo
316 kidwoo http://p.vitalmtb.com/photos/users/316/avatar/c50_fastesttoilet_1403751711.jpg?1403751102 http://www.vitalmtb.com/community/kidwoo,316/all 08/03/09 5 36 8 3 180 617 2 2

Posts: 183

Joined: 8/3/2009

Location: Grass Hut, FM USA

6/19/2011 9:38 AM

This happens occasionally but it usually seems to be temporary. I just updated my flash player, but still can't play any of the videos hosted on vital right now. I can see the 'intro' frame but as soon as I hit the play button it just freezes. Adblock turned off, page refreshed and all that good stuff.

Same problem on vitabmx. Status bar reads "Readpreroll.vitalmedianet.com"

Any idea what's hanging up?

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

6/19/2011 10:18 AM

Hi kidwoo, you should be fine going forward. There was a sporadic issue on one of our servers that was resolved recently that was causing the previous video player hang-ups. This morning's was an unrelated cause - a simple increase in resources on our end took care of this one. Sorry for any inconvenience, and please let me know if you encounter anything similar. Thanks.

kidwoo

Vital MTB member kidwoo
316 kidwoo http://p.vitalmtb.com/photos/users/316/avatar/c50_fastesttoilet_1403751711.jpg?1403751102 http://www.vitalmtb.com/community/kidwoo,316/all 08/03/09 5 36 8 3 180 617 2 2

Posts: 183

Joined: 8/3/2009

Location: Grass Hut, FM USA

6/19/2011 1:17 PM

Seems to be working now. Just wasn't sure if it was on my end or not.

Thanks for the response!