Participating Members

  • Vital MTB member aaronvitalmtb
    3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1
  • Vital MTB member bturman
    109 bturman http://p.vitalmtb.com/photos/users/109/avatar/c50_twitter3_1382472127.jpg?1382471385 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/all 08/01/09 1156 92 5938 1048 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/setup 260 1122 2099 128 39
  • Vital MTB member math_faith12
    25020 math_faith12 http://p.vitalmtb.com/photos/users/25020/avatar/c50_fb_picture_629984536_1370487259.jpg?1370486504 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/all 06/05/13 3 4 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/setup 5 6
  • Vital MTB member seven7
    27676 seven7 /images/default/avatar/c50.png http://www.vitalmtb.com/community/seven7,27676/all 09/25/13 1 4

Bike Checks Images

Related:
Create New Tag

seven7

Vital MTB member seven7
27676 seven7 /images/default/avatar/c50.png http://www.vitalmtb.com/community/seven7,27676/all 09/25/13 1 4

Posts: 5

Joined: 9/25/2013

Location: IDN

9/26/2013 2:30 AM

Hi, I'm new here, I can't seem to find a way to put my bike pic on the bike check, any help I can get? Thanks.

bturman

Vital MTB member bturman
109 bturman http://p.vitalmtb.com/photos/users/109/avatar/c50_twitter3_1382472127.jpg?1382471385 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/all 08/01/09 1156 92 5938 1048 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/setup 260 1122 2099 128 39

Posts: 1382

Joined: 8/1/2009

Location: On The Road, CO USA

Administrator

9/28/2013 9:08 AM

Hey seven7, there should be a green 'Add Photos' button on your bike check detail page.

Like bikes? Hit Vital up on Instagram, Facebook, and Twitter.

seven7

Vital MTB member seven7
27676 seven7 /images/default/avatar/c50.png http://www.vitalmtb.com/community/seven7,27676/all 09/25/13 1 4

Posts: 5

Joined: 9/25/2013

Location: IDN

9/30/2013 2:39 AM

Thanks bturman, I've tried that ever since I signed up vital mtb, but nothing happen after I click that green 'Add Photos' button..

bturman

Vital MTB member bturman
109 bturman http://p.vitalmtb.com/photos/users/109/avatar/c50_twitter3_1382472127.jpg?1382471385 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/all 08/01/09 1156 92 5938 1048 http://www.vitalmtb.com/community/bturman,109/setup 260 1122 2099 128 39

Posts: 1382

Joined: 8/1/2009

Location: On The Road, CO USA

Administrator

9/30/2013 6:23 AM

What browser and browser version are you using? Mac or Windows?

Like bikes? Hit Vital up on Instagram, Facebook, and Twitter.

seven7

Vital MTB member seven7
27676 seven7 /images/default/avatar/c50.png http://www.vitalmtb.com/community/seven7,27676/all 09/25/13 1 4

Posts: 5

Joined: 9/25/2013

Location: IDN

9/30/2013 6:37 PM

I'm using Windows.. I mean, should I make an album first to be able to browse my pic thru it, instead of browsing for a pic thru my PC? Cause I can even put any pic on an album also, an album was once created, but still I can't figure a way to put my pic in it, so I deleted the album.. weird huh? Thanks for your attention man.. really appreciate it..

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

9/30/2013 8:33 PM

seven7 wrote:

I'm using Windows.. I mean, should I make an album first to be able to browse my pic thru it, instead of browsing for a pic thru my PC? Cause I can even put any pic on an album also, an album was once created, but still I can't figure a way to put my pic in it, so I deleted the album.. weird huh? Thanks for your attention man.. really appreciate it..

Hi seven7, I'll do my best to help you out here. Which version of Windows are you on and what browser are you using? Once I have this info, I'll attempt to replicate.

seven7

Vital MTB member seven7
27676 seven7 /images/default/avatar/c50.png http://www.vitalmtb.com/community/seven7,27676/all 09/25/13 1 4

Posts: 5

Joined: 9/25/2013

Location: IDN

9/30/2013 8:48 PM

Hi there Aaron, nice to hear from you.. I'm using Windows XP version with Mozilla Firefox 25.0 browser.. Is it not enough to get me started..? I guess not, right?

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

10/1/2013 11:12 AM

seven7 wrote:

Hi there Aaron, nice to hear from you.. I'm using Windows XP version with Mozilla Firefox 25.0 browser.. Is it not enough to get me started..? I guess not, right?

Thanks for the info. Unfortunately, I do not have a copy of Windows XP around to test. I did test, though, using Firefox 24.0 (latest version on Windows 7), and when I did, clicking on the Add Photos worked fine, opening a window to select files for upload and uploading once selected. Please sure that both your browser and your Flash version are up-to-date, then re-test and get back to me.

seven7

Vital MTB member seven7
27676 seven7 /images/default/avatar/c50.png http://www.vitalmtb.com/community/seven7,27676/all 09/25/13 1 4

Posts: 5

Joined: 9/25/2013

Location: IDN

10/1/2013 7:06 PM

Okay, I'll make sure they do, thanks for your support Aaron..

math_faith12

Vital MTB member math_faith12
25020 math_faith12 http://p.vitalmtb.com/photos/users/25020/avatar/c50_fb_picture_629984536_1370487259.jpg?1370486504 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/all 06/05/13 3 4 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/setup 5 6

Posts: 5

Joined: 6/5/2013

Location: CAN

10/12/2013 5:08 PM

i got the same problem as you, i run on windows 7 on the latest explorer version

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

10/14/2013 10:15 PM

math_faith12 wrote:

i got the same problem as you, i run on windows 7 on the latest explorer version

Which version (specifically) of IE are you using? 10? Thanks.

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

10/14/2013 10:16 PM

seven7 wrote:

Okay, I'll make sure they do, thanks for your support Aaron..

Welcome. Were you able to test this?

math_faith12

Vital MTB member math_faith12
25020 math_faith12 http://p.vitalmtb.com/photos/users/25020/avatar/c50_fb_picture_629984536_1370487259.jpg?1370486504 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/all 06/05/13 3 4 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/setup 5 6

Posts: 5

Joined: 6/5/2013

Location: CAN

10/15/2013 5:36 AM

math_faith12 wrote:

i got the same problem as you, i run on windows 7 on the latest explorer version

aaronvitalmtb wrote:

Which version (specifically) of IE are you using? 10? Thanks.

yes IE 10

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

10/15/2013 12:50 PM

math_faith12 wrote:

i got the same problem as you, i run on windows 7 on the latest explorer version

aaronvitalmtb wrote:

Which version (specifically) of IE are you using? 10? Thanks.

math_faith12 wrote:

yes IE 10

This has been tested in-house using IE 10 and FlashPlayer 11.9.900.117 and it worked fine. Please verify that you are on the latest version of the Flash Player.

math_faith12

Vital MTB member math_faith12
25020 math_faith12 http://p.vitalmtb.com/photos/users/25020/avatar/c50_fb_picture_629984536_1370487259.jpg?1370486504 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/all 06/05/13 3 4 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/setup 5 6

Posts: 5

Joined: 6/5/2013

Location: CAN

10/15/2013 2:32 PM

i have update flash player and it still doesn work, i have try uploading photo in a album and it work, so the probleme is only with the bike chek

math_faith12

Vital MTB member math_faith12
25020 math_faith12 http://p.vitalmtb.com/photos/users/25020/avatar/c50_fb_picture_629984536_1370487259.jpg?1370486504 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/all 06/05/13 3 4 http://www.vitalmtb.com/community/math-faith12,25020/setup 5 6

Posts: 5

Joined: 6/5/2013

Location: CAN

10/15/2013 2:51 PM

ok never mind magicaly it work, after uploading picture to and album i have gone back to the bike chek and dealeted a picture, and now it work???? weird but now its working

aaronvitalmtb

Vital MTB member aaronvitalmtb
3 aaronvitalmtb http://p.vitalmtb.com/photos/users/3/avatar/c50_headshot_1394590242.jpg?1394589300 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/all 07/08/09 4 1 http://www.vitalmtb.com/community/aaronvitalmtb,3/setup 37 2 1

Posts: 37

Joined: 7/8/2009

Location: Davis, CA USA

Administrator

10/15/2013 3:32 PM

math_faith12 wrote:

ok never mind magicaly it work, after uploading picture to and album i have gone back to the bike chek and dealeted a picture, and now it work???? weird but now its working

Hmmm, strange. Well, I don't have an explanation at the moment, but I'm glad to hear you got it working